fbpx

Verzekering

Verzekering:

Wanneer je start met een jong diertje, is dat het beste moment om te overwegen of je wel of niet wil verzekeren. Wanneer je namelijk wacht tot je huisdier iets gaat mankeren, zullen de meeste verzekeringen dit voor enige tijd, of blijvend, uitsluiten.
Elke verzekering heeft zijn eigen voorwaardes en het is belangrijk om deze goed door te lezen om te zien wat wel of niet verzekerd wordt en wat er wordt uitgesloten, bij bv. bepaalde rassen.

Of je wel of niet goed doet aan een verzekering blijft altijd een gok. Vaak is het zeker zo voordelig om zelf een spaarpotje te maken voor je dier waarop je elke maand een bedrag opzij zet voor het geval er zich onverwachte kosten voor doen.

Er zijn verzekeringen af te sluiten voor hond, kat, konijn en papegaai. Wij zetten hier wat bekende huisdierverzekeringen voor je op een rijtje:

Aegon
Hema
Ohra
Petplan

Je voldoet, net als anders, bij ons de factuur direct contant of per pin. Wij mailen je de factuur (of printen hem voor je uit) zodat je hiermee je verzekerde deel kunt terugvragen bij de verzekering.