fbpx

Al ben je niet op zoek; sommige dingen komen gewoon op je pad.

En dat is precies zoals het bij Anieke gegaan is. Want hoewel ze het heel erg naar haar zin heeft als dierenarts bij Dierenkliniek Broekhuizen, gaat ze ons helaas toch verlaten.

Ze gaat werken bij de praktijk waar het ooit, 20 jaar geleden allemaal voor haar begon. Bij de praktijk in Bergen op Zoom waar ze zelf als kind al kwam met haar huisdieren. Op de plek waar ze geïnspireerd is geraakt om zelf dierenarts te worden. Ze kent het personeel en de praktijk. En als je dan juist daar een baan aangeboden krijgt, op nog geen 10 minuten afstand van je huis, dan moet je die kans grijpen.

Hoewel wij het ontzettend jammer vinden dat ze daardoor ons na 2,5 jaar gaat verlaten, gunnen wij haar deze baan natuurlijk van harte!

Anieke haar laatste dag bij ons zal donderdag 30 Juni zijn.

———————————————————————————————-

Wij zijn op zoek naar een goede dierenarts die de uren van Anieke zal over gaan nemen. Tot die tijd zal alles zo veel mogelijk worden opgevangen door de andere dierenartsen Roy en Sylvie en zullen wij de zaken die de Paraveterinaire assistentes kunnen overnemen (zoals bv. nagels knippen, anaalklieren legen, hechtingen verwijderen, herhalingsinjecties zetten, etc.) zoveel mogelijk bij hun inplannen. Toch kan het voorkomen dat u voor niet spoedeisende afspraken zoals bv een vaccinatie mogelijk iets langer moet wachten dan u nu van ons gewend bent. Wij hopen hiervoor op uw begrip.