fbpx

Gewichtsbegeleiding

Gewichtsbegeleiding hulp met afvallen, dieetvoeding, bodyconditiescore, te dik, royal canin

Omdat wij weten dat het erg lastig is om uw hond of kat zelf af te laten vallen, willen wij u daar graag bij helpen.
Dit doen wij door middel van ons gewichtsbegeleidingsprogramma. Dit gaat gepaard met een voeding die specifiek bedoeld is om gewicht te verliezen. Deze brok is laag in calorieën en bevat veel vezels zodat uw dier hier toch een verzadigd gevoel van krijgt, zonder er dikker van te worden. Tevens is deze brok hoog in eiwit om de spiermassa te behouden en bevat hij voldoende vitamines/mineralen.
Wanneer je het huidige voer drastisch gaat verminderen, kloppen deze verhoudingen niet meer, en zal uw dier te weinig voedingsstoffen binnen gaan krijgen. Deze brok is daar wel goed op afgestemd.

Wanneer u de voeding bij ons aanschaft is het hele begeleidingstraject volledig kosteloos. Dit houdt in dat we regelmatig weegmomenten inlassen om te kijken hoe het gaat, evt. problemen te bespreken, en waar nodig de hoeveelheid brok bij te sturen. De resultaten kunnen we bijhouden in een gewichtsgrafiek. In het begin zal dit wat korter op elkaar zijn om te zien of we op de goede weg zitten. Als het goed gaat kan er wat langer tussen zitten. Dit alles doen we in combinatie met een door de fabrikant ontwikkeld programma die exact per dier uitrekent hoeveel gram brok bij welk gewicht te adviseren is om de juiste hoeveelheid af te vallen.

Mocht u nog vragen hebben of het programma willen starten, neem dan even contact op met assistente Amy. Zij zal u hierin begeleiden.