fbpx

Opname

Een goed herstel begint hier

Na de ingreep laten wij uw dier rustig uitslapen in de recoveryruimte. Wij gebruiken warmtematten, warmtelampen, en isolerende dekens om de opnamedieren comfortabel te houden. In de meeste gevallen mag uw dier dezelfde namiddag al weer naar huis.

Moet uw dier bij ons in de opname blijven dan adviseren wij u om een kleedje/handdoek van thuis mee te nemen. Een vertrouwde geur verminderd de stress!

Onze opnameruimte is voorzien van camera’s zodat wij uw huisdier goed kunnen opvolgen.

Gescheiden opname voor hond en kat

Om de stress zo laag mogelijk te houden, hebben wij de opname voor hond en kat van elkaar gescheiden. In de kattenopname hangt een Feliway verdamper. De Feliway verdamper geeft feromonen af die ondersteuning bieden bij stressvolle situaties. Het geeft de katten een vertrouwd en veilig gevoel.

De konijnen en knaagdieren verblijven in aparte hokken in de opname ruimte van de honden. Omdat de kat een natuurlijke vijand is voor konijnen en de hond niet, geeft dit ze zo min mogelijk stress.

Weer naar huis

Aan de balie overlopen we samen met u de nazorg. Waar moet u op letten om het herstel zo goed en voorspoedig mogelijk te laten verlopen? Alle belangrijke zaken staan in een nazorgbrief, die wij met u zullen overlopen en op papier zullen meegeven. Zo kunt u thuis op uw gemak alles nog eens doorlezen. Ook kunt u deze brieven hier alvast bekijken.
Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u om ons te bellen.

Cat Friendly Practice

Wij hebben het Zilveren Cat Friendly Practice certificaat.