fbpx

Salon

Salon, trimsalon, wassalon, wassen

In het pand naast ons, op nummer 8, hebben wij de beschikking over een prachtige salon.
Hiermee kunnen wij een stukje extra service bieden door u te helpen bij het wassen van uw hond wanneer hij door de dierenarts een medische shampoo krijgt voorgeschreven. Bij een medische shampoo is het namelijk belangrijk voor de werking dat dit op een goede manier gebeurt en voldoende lang kan intrekken. Wij hebben gemerkt dat dat voor veel baasjes soms best lastig kan zijn. In deze ruimte kunnen wij uw hond voor u wassen, of het de eerste keer aan u voordoen, waarna u de wassingen thuis zelf kunt gaan doen.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om bij medische noodzaak uw hond (deels) te scheren.

Let wel op: wij zijn géén professionele hondentrimmer! Voor een mooi in (show) model getrimde hond moet u echt bij een hondentrimsalon zijn.

Wel is het zo dat Raven een korte cursus hondentrimmen heeft gevolgd en ook een periode stage heeft gelopen bij een hondentrimster om hier toch wat ervaring in op te doen. Amy heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair ook wat uurtjes les gehad in vachtverzorging. Zij gaan dit dus het meeste oppakken samen.
In principe is dit dus bedoeld om aan onze klanten extra service te kunnen bieden en te helpen bij medische problemen. Maar op de momenten dat we genoeg personeel hebben, en de dames hebben nog een gaatje, bent u ook vrij om een afspraak in te plannen wanneer uw hond zonder medische reden aan een wasbeurt toe is.
bad