fbpx

Balie / Apotheek

Balie Apotheek binnenkomst assistente

Balie

Bij binnenkomst ziet u aan uw linker hand de balie. Heeft u een afspraak, dan kunt u zich hier bij de assistente aanmelden.
Daarnaast kunt u hier van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-18.30 uur terecht voor het afhalen van voeding en medicijnen.
Ook kunt u bij de assistente terecht met al uw vragen over uw huisdier, zoals bijvoorbeeld over voeding, preventieve zorg, vachtverzorging of de opvoeding.

Dieetvoeding

Wij hebben enkel dieetvoeding in voorraad. Voor onderhoudsvoeding adviseren wij u zich te laten informeren in de dierenwinkel.
Het grootste deel van ons assortiment dieetvoeding bestaat uit Hill’s en Royal Canin. Zij hebben een breed assortiment waar wij goede ervaringen mee hebben.
De meest verkochte kleinverpakkingen proberen wij zo goed mogelijk in voorraad te hebben. Onze voorraad van de grote verpakkingen (6 kg en meer) is wat beperkter. Daarom verzoeken wij u om deze een week tevoren even bij ons te bestellen om misgrijpen te voorkomen.

Doet u al mee aan het Royal Canin Spaarprogramma? Vraag ons om de folder.
Heeft u de Hill’s App al gedownload voor hun spaarprogramma?

Online afspraak maken

24 uur per dag; 7 dagen per week kunt u hier online zelf uw afspraak inplannen. Zo proberen wij de telefonische wachttijd tot een minimum te beperken.
Let er wel op dat u per dier 1 afspraak (in aangesloten tijdvakken) reserveert!

Mailtjes proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden.

Spoed? Dan kunt u ons het beste toch gewoon even bellen.

Gewichtsbegeleiding

Omdat het vaak erg lastig blijkt te zijn om uw huisdier op gewicht te krijgen (en te houden), bieden wij gewichtsbegeleiding aan.

Artrose begeleiding

Veel dieren kampen met artrose wat veel ongemakken met zich mee kan brengen. Om het leven van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij begeleiding door middel van artrose consulten.