fbpx
Royal Canin Satiety Challenge Gewichtsbegeleiding Afvallen

Wist je dat maar liefst 50% van alle honden en katten overgewicht heeft?
En dat overgewicht zorgt tot een verkorte levensduur (tot wel 1,9 jaar voor katten en 2,5 jaar voor honden)

Neem daarom je huisdier mee in je goede voornemens van dit nieuwe jaar en doe mee aan de Satiety Challenge!

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor ons gewichtsbegeleidingsprogramma, maar de komende 10 weken willen we dit even extra onder de aandacht brengen met een leuke actie.

Hoe werkt het?

U meldt zich bij de assistente aan voor de Satiety Challenge. Uw dier wordt gewogen, de lichaamsconditiescore en het streefgewicht worden besproken. Vervolgens registreren we uw dier in het afvalbegeleidingsprogramma Vet Follow Up van Royal Canin. De voeding en eetgewoontes worden besproken en aan de hand hiervan krijgt u adviezen hoe te starten. Dit alles gaat in combinatie met de Royal Canin Satiety voeding (brok en of natvoer)

Op de 1e zak voeding ontvangt u 50% kennismakingskorting en u krijgt een Slimfittas kado

Daarna spreken we verschillende weegmomenten af om de voortgang te bespreken en het plan van aanpak indien nodig bij te stellen. Royal Canin heeft verschillende leuke presentjes voor deze actie beschikbaar gesteld die wij u af en toe op zo’n weegmoment zullen meegeven (zolang de voorraad strekt)

Bij het bereiken van het streefgewicht ontvangt elke deelnemer 1 maand gratis voeding!

Daarnaast willen we 1 hond en 1 kat extra in het zonnetje zetten. Alle honden en katten die in de komende 10 weken met onze challenge starten en het programma met succes doorlopen, maken kans op het winnen van een fotoshoot bij Mikka Fotografie én ontvangen nog een maand extra voeding. Deze winnaars zullen ongeveer 3 maanden na deze actie bekend gemaakt worden, omdat ook degene die pas over 10 weken starten eerst de kans moeten krijgen om succesvol af te vallen (Omstreeks Juni 2020)

Waarom de Satiety Voeding?

  • Bevat een speciale combinatie van vezels die zorgt voor een verzadigd gevoel tussen de maaltijden door.
  • Vermindert bedelgedrag.
  • Heeft een luchtige brok zodat de kat of hond niet minder grammen hoeft te gaan eten.
  • Deze brok is laag in calorieën en hoog in eiwit om de spiermassa te behouden.
  • L-carnithine toegevoegd wat de vetverbranding stimuleert.
  • Bevat voldoende vitamines/mineralen (wanneer je de reguliere voeding drastisch gaat verminderen, kloppen deze verhoudingen niet meer en zal het dier te weinig voedingsstoffen binnen krijgen)